Frisbees – massevis av moro og underholdning for hele familien

De fleste har på et eller annet tidspunkt hatt en frisbee i hånden og vil kunne bekrefte at det er et veldig artig leketøy som både barn og voksne kan ha stor glede av.

I sin enkleste form spiller man frisbee ved bare å stå og kaste til hverandre. Man kan øve seg på forskjellige kasteteknikker som f.eks. "overhånd", "underhånd" eller "bak ryggen". Og man vil raskt oppdage at det faktisk krever en hel del øvelse å mestre frisbeespillet.

Flere frisbeespill
Etter hvert som man blir mer dreven og kanskje gjerne vil ha noen flere utfordringer, finnes det flere ulike frisbeespill som man gi seg i kast med.

Man kan eksempelvis ha det moro med å utfordre hverandre i hvem som raskest, lettest eller fra lengst avstand kan treffe målet.

Et meget populært spill med frisbee er frisbeegolf, hvor man kaster sin frisbee mot et bestemt mål. Dette er et morsomt og utfordrende spill hvor hele familien kan delta og hygge seg sammen.

Ultimate frisbee
Skal det være litt mer seriøst, kan man ta en kikk på spillet Ultimate (frisbee). Ultimate spilles enten utendørs (på en 100 x 37 meter stor bane) eller innendørs på en håndballbane (40 x 20 meter). Man spiller med to lag, som hvert skal beskytte en "end zone" hvor motstanderlaget skal forsøke å score. Man scorer ved å plassere en av sine spillere i motstanderens "end zone" og lykkes med å kaste sin frisbee til denne spilleren.

Det finnes altså en hel del muligheter for å utfolde seg med frisbees. Hos Boardgamer kan du kjøpe flere forskjellige typer frisbees, fra de helt billige til de litt dyrere som passer til de forskjellige frisbeespillene.

Se vårt store og rimelige utvalg av frisbees nedenfor. Snart kan både du og din familie være i gang med all den moro og underholdning dette herlige leketøyet kan by på!