Frisbeegolf og disc golf - topp underholdning både for barn og voksne

De fleste vet hva en frisbee er og hvordan den brukes. I frisbeegolf (diskgolf / disc golf) kombineres frisbeens gode og velkjente egenskaper med et mål (en kurv) som man skal treffe.

Et diskgolfsett består av tre frisbees med forskjellige egenskaper: "driveren" til å kaste langt med, "mid-range-disken" til mellomdistansekast og "putteren" til de korte og presise kastene. I tillegg brukes en eller flere diskgolfkurver å kaste etter.

Diskgolf kan sammenlignes med alminnelig golf, hvor kølle, golfball og hull er skiftet ut med kasterens arm, en frisbee samt en kurv man skal treffe.

Regler i diskgolf
Reglene i frisbeegolf er ganske enkle.

Akkurat som i alminnelig golf gjelder det å gjennomføre en rekke hull på banen vha. færrest mulige kast, for til slutt å treffe målet ved hvert hull.

Når alle hullene er gjennomført, er vinneren den som sammenlagt har klart hele banen med minst antall kast (den laveste poengsummen).

En komplett diskgolfbane krever en hel del plass, akkurat som en normal golfbane. Men man kan naturglivis også fint klare seg med mindre: Kjøp et sett diskgolf-frisbees samt en enkelt diskgolfkurv og sett den opp i hagen, eller finn et annet godt mål å kaste etter. Og vipps, så er dere godt i gang!

Frisbeegolf er et hyggelig og underholdende spill - utfordre familie og venner og se selv hvor morsomt og spennende det blir!

Se vårt utvalg av diskgolf og relaterte produkter nedenfor.