Puslespilltilbehør hos Boardgamer


Nedenfor finner du vårt store utvalg av puslespilltilbehør. Her er alt fra matter som kan rulles sammen til større kofferter/underlag hvor du kan oppbevare puslespillene dine mens du legger dem. Svært mange puslespillentusiaster synes det er irriterende å måtte bruke bordet sitt til andre ting enn pusling før man er ferdig med puslespillet. Til dette formålet er puslespillmattene og de faste underlagene uunnværlige. Man kan pakke vekk puslespillet sitt underveis og finne det frem igjen når man på ny har tid til å hygge seg med å pusle flere brikker på plass. På denne måten kan man også bytte sted til puslingen underveis hvis man har flere bord å velge mellom, f.eks. ved at man tar med seg puslespillet inn i stuen om kvelden eller setter seg på kjøkkenet om formiddagen.

Vil du henge ditt ferdige puslespill opp på veggen, så er en god puslespill-lim uunnværlig. Her er det også litt forskjellige merker å velge mellom. Noen sverger til den ene produsenten - andre til den andre. Vi vil ikke gå inn i denne "religionskrigen", men bare nøye oss med å konstatere at den rette limen for deg er den du har størst tillit til. Med andre ord: Hvis du elsker Ravensburger-puslespillene, så gir det absolutt mening å kjøpe deres puslespill-lim.

I stedet for lim er det også mulig å kjøpe klisterark. Disse fungerer akkurat som teip ved at de har klister på den ene siden. Klistrearkene settes fast på baksiden av puslespillet og holder brikkene sammen, og deretter kan puslespillet nå settes i ramme eller henges direkte opp på veggen.

Legger du puslespill med mange brikker, kan det være en stor fordel å sortere brikkene til å begynne med eller underveis i puslingen. Til dette formålet er våre sorteringsesker eller -bokser et opplagt valg. Du kan f.eks. sortere kanter for seg eller sortere brikker etter farge, mønstre, fasong eller lignende. På denne måten har du noe å starte utfra i stedet for å lete etter «nålen i høystakken». Vi har flere forskjellige sett med sorteringsesker i både plast og papp på lager.