Kjøpsbetingelser - opsummeret

Frakt koster 169 kr. Det er gratis hvis du kjøper for minst 2000 kr.

Pakken leveres på døren av Posten/Bring. Du får pakkenummer slik at du kan spore pakken hele veien til postkassen.

Leveringstiden er 3-5 dager, regnet fra avsendelsestidspunktet.

Boardgamer er registrert i Norge med org. nr. 920 262 813 MVA.
Alle priser er inkl. norsk mva. og toll
Vi ordner fortollingen for deg.


Hvis du vil angre på et kjøp, skal pakken sendes til vårt lager i Vestby.

Å handle i Danmark blir ikke enklere enn dette.


JURIDISKE OPPLYSNINGER

Her finner du juridisk informasjon samt vilkår og betingelser for kjøp. 

Firmadetaljer
- Boardgamer ApS
- Org. nr.: DK38819046 (Norge: 920 262 813 MVA)
- Adr.: Overgårdsvej 4, DK-8800 Viborg, Danmark
- Kontakt: info@boardgamer.no

Hvordan foreta et kjøp
For å foreta et kjøp på boardgamer.no gjør du følgende:    

1) Finn varen(e) du ønsker å kjøpe og legg dem i handlekurven din, og gå deretter til kassen.
2) Velg leveringsmåte
3) Skriv inn din kontaktinformasjon
4) Velg leveringssted og betalingsmetode
4) Godta våre vilkår og betingelser
5) Verifiser all innskrevet informasjon og fullfør ditt kjøp

Bestilling
På boardgamer.no kan du kun bestille varer gjennom vår nettside. Dersom du har spørsmål om varer som ikke finnes på siden, er du velkommen til å kontakte oss på info@boardgamer.no

Alle priser inkluderer mva-, toll og andre avgifter. Vi utfører fortollingen for deg.

Boardgamer reserverer seg retter til å endre prisene og påtar seg ikke ansvar for skrivefeil eller feil relatert til lagersituasjon.

Betaling
Hos boardgamer.no kan du betale ved hjelp av følgende alternativer:

- Betalingskort (MasterCard, Visa)
- Vipps
- PayPal 

Vi benytter ingen betalingsavgifter hos boardgamer.no.

Vi belaster ikke ditt kort/PayPal-konto før ordren er sendt fra boardgamer.no. Vi vil aldre belaste et høyere beløp enn det du aksepterte under bestilling.

Forsendelse til din adresse
Du må betale frakt for å få dine varer levert.

Frakt koster 169 kr. Det er gratis hvis du kjøper for minst 2000 kr.

Leveringstiden fra Danmark til Norge er 3-5 virkedager, regnet fra avsendelsestidspunktet.
Vi sender pakker til Norge hver tirsdag og fredag kl. 13.00.
- Med andre ord: Hvis du bestiller noe onsdag kl. 11.00, så sendes pakken fredag kl. 13.00 og du kan forvente å motta den 2-5 virkedager senere (altså tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag uken etter).

Fra Danmark sender vi med GLS, som i Norge overfører pakken til Posten, som så kjører pakken det siste stykket hjem til deg.

Leveringstider er oppgitt av GLS. Boardgamer er ikke ansvarlig for forsinkede forsendelser dersom vi har utsendt din(e) pakke(r) i tide.

Levering til Svalbard
Jeg sender ikke pakker til Svalbard. Jeg lager ikke tax free-sedler eller annet ifm. påfølgende innførsel til Svalbard.

VILKÅR OG BETINGELSER

Boardgamer reserverer seg retten til å foreta prisendringer, og påtar seg ikke ansvar for skrivefeil eller feil relatert til lagersituasjon. 

Dersom du ombestemmer deg om et kjøp (angrerett) 

Hos boardgamer.no kan du returnere en uåpnet pakke eller enkelte ubrukte produkter i opp til 90 dager. Fristen for denne angreretten starter den dagen du mottar din ordre.
Du kan returner hele ordren eller et enkelt produkt.

I alle disse tilfellene skal du kontakte oss først via info@boardgamer.no og informere oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Du kan sende ubrukte og uåpnede varer til oss: 
C/o Hyggeonkel
Leman Norge AS
Stormåsen 30
1540 Vestby
Norge

Du vil kun måtte betale postgangen for å returnere varen(e) til oss. 

Obs! Returpakker må sendes direkte til ovenstående adresse, ikke til et postkontor eller post-i-butikk - de vil ikke bli avhentet.


Tilbakebetaling 
Når du benytter deg av angreretten på 90 dager på uåpna eller ubrukte varer, skjer tilbakebetalingen senest 14 dager etter at vi har mottatt beksjed fra deg om at du ønsker å annullere kjøpet, eller senest 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur.

Vi tar forbehold om at vi kan vente med å refundere pengene frem til vi har mottatt de(n) returnerte varen(e), med mindre du har fremvist dokumentasjon på at du har sendt varen(e). 

Hva må jeg legge ved når jeg returnerer en vare? 
Du må legge ved kopi av kvitteringen. 

Vennligst merk! Boardgamer.no aksepterer ikke pakker sendt med postoppkrav. 

Dersom det er problemer med varen(e) (reklamasjon)  

Når du foretar kjøp via boardgamer.no har du 24 måneders reklamasjonsrett. Dette innebærer at du enten kan få varen(e) reparert, byttet, refundert eller prisen redusert, avhengig av det spesifikke tilfellet. 

I alle disse tilfellene skal du kontakte oss først via info@boardgamer.no og informere oss om at du ønsker å reklamere et produkt. 

Hvor raskt må jeg melde fra om feil eller mangler? 
Du må foreta en reklamasjonsmelding innen "rimelig tid" etter at du har oppdaget problemet med varen(e). Vi anbefaler at du melder dette inn til oss snarest mulig. Dersom du foretar din reklamasjonsmelding innen to måneder fra du oppdaget problemet, vil dette alltid anses å være innen rimelig tid. 

Vi betaler returfrakten ved feil 
Dersom du oppdager en feil og ønsker å sende produktet tilbake, så er det bare å kontakte oss, så sender vi deg en returseddel som du kan benytte når du sender det defekte produktet tilbake. 

Vi behøver følgende informasjon når du returnerer varen(e) 
Når du returnerer varen(e), vennligst oppgi problemets natur så detaljert som mulig. 

Vennligst merk! Vi aksepterer ikke pakker sendt med postoppkrav eller lignende. 

Vennligst husk å alltid returnere varer i riktig innpakning. 

Du vil få refundert hele kjøpssummen
Dersom du benytter deg av angreretten vil vi refundere kjøpssummen du har betalt, snarest mulig og i alle tilfeller senest 14 dager etter at vi har fått beskjed om at du ønsker å kansellere kjøpet.

Vi tilbakefører pengene via samme betalingsmetode som du benyttet ved kjøpet, med mindre vi eksplisitt avtaler noe annet med deg. 

Hva vi gjør med dine personlige opplysninger (personvern-policy)


For at du skal kunne handle hos oss via boardgamer.no behøver vi følgende informasjon om deg:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- Epostadresse

Vi lagrer dine personopplysninger slik at vi skal kunne levere varen til deg.

Personopplysningene lagres med informasjon om hvilke varer du har kjøpt i løpet av de siste fem årene fra utgangen av det regnskapsåret opplysningene gjelder. Deretter slettes opplysningene.

Når vi lagrer dine personopplysninger gjennom vår nettside, sørger vi for at det skjer med ditt eksplisitte samtykke, slik at du vet nøyaktig hvilken informasjon vi lagrer og til hvilket formål.

Innehaveren av Boardgamer ApS er dataansvarlig og har adgang til de opplysninger som lagres om deg.

Opplysningene om ditt navn, adresse, telefonnummer og epostadresse videresendes til vår varelagerleverandør (LM Lagerhotel A/S) ifm. levering av dine bestillinger.

Du har alltid retten til å motsi deg at informasjon lagres hos Boardgamer. Du har også rett til å vite hvilken informasjon vi har lagret om deg. Disse rettighetene garanteres gjennom Personvernforordningen om behandling av persondata, og du kan kontakte Boardgamer dersom du har spørsmål eller er usikker på noe, via info@boardgamer.no.

Behandling av personopplysninger - samtykke
Hvis du har krysset av i boksen hvor du aksepterer eposter fra oss, lagrer vi din epostadresse og opplysninger om dine kjøp hos oss inntil det ikke lenger er relevant. Det vil i praksis si inntil du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta eposter fra oss.

Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke. Dette kan du enten gjøre ved å benytte lenken nederst i våre eposter, eller ved å kontakte oss på info@boardgamer.no og meddele at du ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev og tilbud.

Datasikkerhet
Uansett om vi behandler dine personopplysninger ifm. med levering av kjøpte varer eller på bakgrunn av ditt samtykke, vil vi alltid behandle dem sikkert og fortrolig, i overensstemmelse med gjeldende lovverk, herunder Personvernforordningen om behandling av persondata.

Dine opplysninger vil kun anvendes til det formål de er innsamlet til og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger relevant.

Hvis der er feil i våre opplysninger kan du alltid be om å få dem rettet slik at vi har riktige opplysninger. Du har også rett til å få utlevert opplysningene i et alminnelig format (dataportabilitet). Både endringer og utlevering av opplysninger gjøres ved å skrive til oss på ovennevnte epostadresse.

Dersom du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en anmodning om dette til ovennevnte epostadresse.

Hvis du ønsker å klage på Boardgamer ApS sin behandling av dine personopplysninger, kan dette gjøres ved å sende en skriftlig henvendelse til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo. 

Informasjonskapsler (cookies)

Nettsiden anvender informasjonskapsler (ofte brukes også den engelske betegnelsen "cookies"), som er en tekstfil som lagres på din PC, mobil eller tilsvarende med det formål at gjenkjenne den, huske dine innstillinger, utføre statistikk og gi deg målrettede annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig programvare eller kode som f.eks. datavirus. 

Når du besøker vår nettside samler vi inn opplysninger om deg som benyttes til å tilpasse og optimalisere vårt innhold og til at øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det skal innsamles slike opplysninger, bør du slette dine informasjonskapsler og unnlate videre bruk av nettsiden. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som innsamles, til hvilket formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Kan informasjonskapsler slås av?
Du kan finner enkelt veiledning til hvordan du håndterer informasjonskapsler i forskjellige nettlesere på internett.

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan dessuten risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt, bl.a. ved at du ikke får tilgang til noe av innholdet.

Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter – disse kan i varierende omfang omfatte:

  • Google Analytics - Innsamler informasjon om din aktivitet på siden. Dette inkluderer din IP-adresse, hvor du kom fra og hvor lang tid du var på siden.
  • Google adwords - Anvendes av Google til å levere reklametjenester.
  • Facebook.com - Anvendes av Facebook til å levere reklametjenester.
  • Youtube.com - en unik id som tildeles en bruker når denne ser en video.
  • Vimeo.com - en unik id som tildeles en bruker når denne ser en video.

Klager 

Dersom du ønsker å klage på et kjøp, vennligst kontakt Mads Kristensen på info@boardgamer.no

Dersom vi ikke klarer å komme til enighet, kan du sende en formell klage til det danske konkurranse- og forbrukertilsynet: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Danmark, som du finner på www.forbrug.dk.

Instagram konkurrenceregler

Generelle konkurrencebetingelser
Ingen af www.hyggeonkel.dk’s konkurrencer er købsbetingede. Præmier sendes til en valgfri adresse i Danmark.

Sådan deltager du
Gå ind på vores Instagram profil, læs og følg instuktionerne i opslaget – på denne måde deltager du i lodtrækningen om præmien.

Vi finder 1 tilfældig vinder ved lodtrækning blandt alle korrekte kommentarer. Vinderen tagges i opslaget og får direkte besked via en privat besked på Instagram og kommentarsporet på konkurrencen lukkes herefter.

For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse navn, adresse, mail og evt. mobilnummer, som udelukkende bruges til at kunne sende pakken – Vinderen kan sende oplysningerne som privat besked via Instagram, eller i en mail til info@hyggeonkel.dk.

Svarer vinderen ikke indenfor 7 dage bortfalder præmien og vi forbeholder os retten til at udtrække en ny vinder.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad skal du ellers vide?
Konkurrencerne udbydes af Hyggeonkel ApS, Overgårdsvej 4, 8800 Viborg.

Hyggeonkel ApS forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Instagram.

Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Hyggeonkel.dk og ikke til Instagram.