Monopoly – Stort utvalg av Monopol brettspill

Monopoly (eller Monopol på norsk) har gått sin seiersgang over hele verden siden det første gang så dagens lys i 1935. Hvem husker vel ikke Monopol fra sin barndom, med durabelige dyster med både familie og venner? Og mulighetene for å konkurrere om eiendommer, bygninger og kontanter har absolutt ikke blitt mindre etter hvert som årene har gått.

Flere utgaver av Monopoly
Opp gjennom tiden har det nemlig blitt utviklet flere utgaver av Monopoly basert på den opprinnelige brettspillklassikeren. I dag finnes det utgaver basert på populære tv-serier, utgaver beregnet spesielt for barn og utgaver med bestemte temaer. Det er altså rikelig av muligheter hvis man er Monopoly-fan og gjerne vil utfordre sin familie og venner om hvem som er den beste eiendomsinvestoren.

Monopoly-regler
Som med så mange andre spill kan reglene variere litt, alt etter hvem man spiller med. Mange har nemlig en tendens til å enten tolke reglene litt forskjellig eller simpelthen tilføre sine egne små regler til spillet.

Få ting er vel mer utfordrende og irriterende enn å oppdage underveis i spillet at man ikke er enige om reglene. Så bli enige fra starten av om hvordan dere spiller og hvilke regler som gjelder. Har man ikke avgjort dette på forhånd kan det nemlig fort bli opphetede diskusjoner underveis!

Hos Boardgamer fører vi et bredt sortiment av ulike Monopoly-spill. Se dem alle nedenfor og bli inspirert til å ta en runde med familie og venner under neste sammenkomst!