Fotballmål til hagen

Det har alltid vært populært å komme seg ut i hagen for å spille fotball. Med et skikkelig fotballmål blir det enda morsommere.

Fotballmål fås i flere forskjellige materialer, som f.eks. plast, (herdet) stål, aluminium og tre, og i en rekke ulike størrelser. Hos Boardgamer fører vi et bredt sortiment, så her kan du finne et mål som passer til akkurat dine ønsker og plassforhold. Vi har både store og små fotballmål som alle leveres komplette med nett inkludert, slik at man kjapt kommer i gang med å spille.

Med en fotball og et mål har man underholdning til mangfoldige timer i hagen. Og uansett om man spiller alene eller sammen med et par kamerater, er det ekstra moro å ha et mål å spille mot. Med sitt eget mål i hagen er det lett å øve på frispark, straffespark eller hjørnespark, eller kanskje ta seg en kjapp kamp mot hverandre for å se hvem som blir den lokale mesteren!

Fotball er en god og sunn utendørsaktivitet både for barn og voksne - og gjerne i fellesskap. Ta en titt på vårt utvalg av fotballmål – trolig vil du finne et som passer til akkurat dine behov.

Ønsker du å trene enda mer, kan vi også anbefale deg å sjekke ut våre fotball-reboundere, som er fantastiske redskaper til mange timers moro, lek og trening i hagen.