Bordtennis - stort utvalg av bordtennisracketer, baller og nett

Bordtennis er et spill som er ganske så velkjent for de fleste. Man har gjerne spilt det i barndommen, enten i skolen, på fritidsklubben eller kanskje i et idrettsforening. For noen har spillet så fulgt dem hele livet, mens andre kanskje tar det opp igjen når de selv får barn.

Bordtennis spilles normalt av enten to spillere (single) eller fire (double). Men enkelte spill, som f.eks. "bordet rundt" legger opp til at enda flere deltar i spillet.

Bordtennis krever naturligvis litt plass, men utover det er det egentlig svært enkelt å komme i gang. Har man noen bordtennisracketer, en bordtennisball og et nett er man faktisk klar til å spille. Man behøver ikke nødvendigvis å ha et profesjonelt bordtennisbord stående - mindre utgaver kan nemlig fint gjøre susen.

Bordtennisnett til spisebord
For mange vil det nok være litt for trangt om plassen til å kunne ha et bordtennisbord stående hjemme i stuen eller på et eget rom. Men dette behøver absolutt ikke være noen hindring for å kunne ta seg en runde bordtennis en gang i blant. Bare rydd spisebordet eller et annet egnet bord og fest enkelt og greit et bordtennisnett på det, så er dere klare til å konkurrere!

Blant utvalget vårt her hos Boardgamer finner dere både løse bordtennisnett eller hele bordtennissett som inkluderer både racketer, baller og nett, så dere vil kunne komme kjapt i gang med å spille.

> Les mer om bordtennisreglene her

Se vårt utvalg av bordtennisutstyr nedenfor. Her finner du både komplette sett med racketer, baller og nett i samme pakke, samt enkeltpakker hvis du f.eks. kun mangler noen ekstra baller.